jullov

sista dagen i skolan idag, hur skönt är inte det?! Jag satt iof i skolan till lite över tre för att spela bluffpoker... haha! men det dröjer ju ett tag tills nästa gång, så det var det värt. Efter det begav vi oss mot påtorp, för klimpen skulle hämta sin cykel på capio. sanna hängde med henne, och jag cyklade hem för att hämta money, och sen blev det pizza! gott vare.
igår hjälpte tessan mig att inhandla julklappar! känns hur skönt som helst att ha det gjort nu. efter massa om och men köpte jag till kossi (den present som är svårast att köpa) tror iof inte att han kollar min blogg, men om han skulle få för sig att göra det, så kan jag inte skriva var det var jag köpte. men till mamma och pappa köpte jag varsin korsordsbok + 4 trisslotter var som jag köpte på pressbyrån på vägen hem. hoppas dom vinner flera miljoner så vi kan bege oss till solen... hade inte suttit fel, nej. köpte till cicci också! en jättefin tröja som jag helst vill ha själv... haha! hoppas hon gillar den!
Var på afrodans igår också. Roligare än förra gången måste jag säga, men jag tycker nog att "vanlig" dans är roligare. Har sån sjuk träningsvärk i ryggen, nere vid svanken ungefär. Ika sa att man bara tränar de musklerna när man dansar, så det betyder att jag gjort rätt, haha.
fick tillbaka mitt svenskaprov idag och det känns skönt att jag slutade höstkonserten med ett g iallafall:)

nu ska jag bege mig till kossi och kolla lite på teve.
puss emma

image2

våga vara rädd

söndag, söndag, söndag... det är helt sjukt vad jag ogillar söndagar. det finns absolut ingenting att göra. jag skulle tränat idag egentligen, men neej, jag orkade inte... så nu imorgon ska jag börja träna på allvar! har iof sagt det nu i ett antal veckor, men nu menar jag allvar... iallafall lite, haha. jag har lagt upp ett schema som jag ska försöka följa:

måndag: activio 75 min
tisdag: afrodans
onsdag: body pump
torsdag: body step
fredag: activio/ledig
lördag: ledig
söndag: spump

Helgen har i övrigt varit en kossi-helg. Faktiskt jätteroligt, för det var länge sen vi hade en hel helg tillsammans. I fredags kollade vi lite på Tv bara, och så. På lördagen gick vi upp ganska tidigt, för vi skulle till abborremåla och hugga julgran med stoffes släkt. Jag hade min nya mössa + gummistövlar, och det var mysigt att vandra runt där i skogen. Det var frost överallt, så det blev lite julstämning, trots att snön saknades. Efter massa om och hem hittade alla varsin gran (stoffe gillade inte alls deras, precis som vanligt med andra ord)
efter det blev det mat och jag åt som en gris.
på kvällen skulle jag festat, men ögonen svullnade upp jättemkt, så jag var med kossi istället och vi kollade på film:) det var mysigt!

nu är klockan mycket och jag ska sova snart.

puss på klimpen som fixat min blogg<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0