måndag

igår träffade jag inte kossi som planerat, utan jag var istället hos Lisa och kollade på Titanic. Det var väldigt nice, tycker jag. :D Det spelar ingen roll hur många gånger jag kollar på den filmen, den blir aldrig tråkig. Vi cyklade ner till stan först och köpte chips. Jag hatar snö, den saken är säker iallafall. Kändes som om jag höll på att dra dit ett antal gånger. Särskilt i backen utanför mitt hus! Den var glashal. Jag skyller min sena ankomst på den hala backen...

idag har jag övningskört. det är helt otroligt att jag på en nästan tom willysparkering inte kan parkera rätt. det stör mig något så fruktansvärt på det! däremot klarar jag att backa runt gathörn nu och dessutom klarar jag att starta i backe. var i påtorpsbacken och körde en stund. (för er som aldrig har varit i den så är iallafall det den brantaste backen jag kört i) så jag är väldigt stolt:)



låttips: electric six - future boys
den här låten är gammal, men jag har inte börjat lyssna riktigt på den förrän nu. jag tycker den är väldigt bra!

ska kolla lite på teve nu
puss e


helg

igår var det fest och jag hade faktiskt ganska trevligt:) det var singstar för hela slanten! dock är jag den dryge som sitter och kollar på.. kanske blir lite toner från min sida någon gång också, who knows? vi begav oss iallafall till natti sen. det var ändå helt okej där:)

sen är jag väl helgens as kan man kanske säga... eller så tycker iallafall några stycken, skulle jag tro. om jag blir bjuden någonstans och en person ber mig att inte säga det till någon, så anser inte jag att jag ska göra det. jag tänker inte sitta här och skriva världens längsta "förlåt-inlägg" men innan du "klagar" i din blogg, (jag antar att du syftade på mig) så tycker jag du kan prata med mig.
Jag vet att det var dålig stil, så jag säger förlåt.

Igår blev jag dessutom erbjuden jobb på Hultsfred, men det verkar inte bli något av det... Synd, iof. Men jag har ju biljett redan, så det spelar ingen stor roll egentligen. Tyckte bara det kunde vara kul att testa på något nytt:) Fast det är ju inte så roligt att fira sin 18årsdag med att plocka ner scener på Hultsfred efter att festivalen är slut...

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag
sov gott
/e


 

fredag

min kära syster var i ronneby i några timmar, det var nice! fast hon messade mig innan klockan nio och frågade om jag ville äta frulle med henne.. jag gick självklart hem och åt lite med henne, och nu är hon på väg till gävle för att fira olas lillebror som fyller 25. grattis till jonas!

idag/ikväll har jag inte en aning om vad som händer riktigt. jag hade planerat att träffa kossi ikväll, men det ser inte ut att bli så, eftersom han svarade "vet inte" på både frågan vad han skulle göra idag och om han ville vara med mig... så vi får se vad som händer tonight

en puss då och då, är det för mycket begärt?
ge mig en puss

:@

jag sitter här och är väldigt irriterad faktiskt. inte överdrivet irriterad, men lite smått i varje fall... har ni sett nya bilddagboken? om man ska ändra, så ska man ändra till det bättre! i och för sig så kan inte alla tycka att det blir bättre, för smaken är som baken, men man kan iallafall kräva att det ska fungera riktigt. jag kan inte kolla på någons bilder, och det står saker som "kakor I hjälp" osv. jag tror den vanliga designen kommer komma tillbaka snart, med tanke på de mail som skickas till dóm just nu. hanna sa att det var minst 50 i minuten.
så bilddagboken, en ändring tack!

imorgon är det tisdag, och det betyder att jag endast har en lektion, spanska. Kajan har sagt att vi ska köra "lightspanska", vilket är väldigt nice! I tisdags gjorde vi något test för att se om vi lärde oss genom att läsa eller lyssna, dessutom så var testet på svenska. Iallfall, efter lektionens slut, klockan elva, kommer jag förmodligen äta lite i skolan, och sen ska jag till musikskolan och spela med inga-lill. på kvällen är d

emmas helg

förlåt förlåt förlåt att jag inte skrivit här på ett tag, men jag har haft så mycket att göra. egentligen så har jag kanske inte det, men det har helt enkelt inte blivit av, men jag ska skärpa mig, det lovar jag:)

i fredags var det lite partaj hos lisa. jag som bor närmst, kom dit sist nästan.. är det någon som är förvånad eller? Det blev väl inte helt som förväntat kan jag inte påstå, men det var helt okej:)

annars har det inte hänt så fruktansvärt mycket i helgen. jag har varit på middag och ätit jättemycket god mat.
på tal om mat... imorgon ska vi ha någon slags uppsatsskrivning i aulan i tre timmar. och varje gång vi har något sånt så är det alltid jag som är mest seriös när det gäller maten.. (har alltid med mig alldeles för mycket grejer). vill ha popcorn imorgon... fy vad gott! kommit in i en popcorn-period, tror jag...

dagens låt:
kent-noll

image26






söndag

nu är jag sjukt trött, så det blir ett kort inlägg.
jag träffade kossi en stund idag. vi var på maxi och köpte världens godaste glass + chips sen åkte vi hem till honom och åt upp det. vi kollade på rob & big också, för stoffe tycker det är jättebra. i början gillade jag inte det, men ibland så kommer jag på mig själv med att skratta:)


image24image25


idag var det innebandy - andra träningen! jag känner att jag kommer ha världens träningsvärk imorgon, men det blir väl nice! för övrigt så börjar jag alv 12 imorgon, men jag kommer befinna mig i skolan redan halv elva, för att få bra plats i matkön, för imorgon är det favvomaten! det är faktiskt inte bara jag som är ett freak och väljer mat före att sova, "brava" också:)


lördag - fiesta

till att börja med så fyller lill-carro 18 år idag (lördag) så jag lyfter på hatten och säger grattis ännu en gång!

efter massa om och men blev det fest tillslut. det började med att jag mötte klimpen och felicia vid pressbyrån, för vi skulle sammåka. nära att jag började gråta där för att jag missförstod pappa, haha. helt stört. han bara körde iväg, men han kom tillbaka sen, "han skulle bara vända". vi åkte iallafall ut till mia, där becka också befann sig. vi satt och umgicks lite, det var nice! sen gick vi till stan, till moa rättare sagt, där några andra tjejer också fanns. där hade jag trevligt faktiskt! enlgit min åsikt så skulle vi stannat där, istället för att åka till kallinge där det var en dryg fest. vi åkte sedan tillbaka till ronneby för att festa vidare, men istället gick vi upp till mys pojkväns lägenhet och åt nudlar. efter det ringde jag pappa, vi lämnade av felicia och mt vid bth, och sedan gick jag hem och åt tacos.

matilda_fyllo_f17 ;)

RSS 2.0