trött

Min kära syster åkte hem idag! Det är väldigt synd faktiskt... Men vi har gjort samma saker som vi brukar; kolla på tv, spela spel, fika och snacka massa skit! Hon fick en present av mig också-min gamla cykel! Hur bra som helst att hon tog den, så den slipper stå här och ta massa onödig plats. Hon lämnade som sagt "storstaden" för att bege sig till Malmö. Vi ses snart om en månad iallafall, FÖR DÅ BLIR JAG 18! 

DAGENS OUTFIT: första maj
image28

Om ni är intresserade av något av plaggen så är det bara att höra av sig till
Ronneby Skolorkeskter så fixar dom säkerligen biffen!




Min humor är på topp om söndagskvällarna - så är det bara:)
nu ska jag sova, tror jag.
puss/e

söndag

igår sov jag hos stoffe igen, otippat eller?:)
min kära storasyster åker hem idag... det är synd! dom körde en runda ner till stan imorse iallafall, så jag träffade felicia i ungefär 20 minuter, och sedan begav jag mig hem för att äta kebab... jättegott var det! (haha, jag är miljöskadad verkar det som)

Vi stack hem till Schmidh (stavning) och åt och där befann sig världens farligaste hund! Helt seriöst.. Inget jag säger bara för att jag är rädd. Den hunden har mens också, så den luktade jättegott.. haha!

Nu ska jag äta lite igen med mina kära föräldrar.
Jag skriver nog lite om en stund:)

PUSS

fredag

jag vaknade tidigt, ovanligt tidigt för att vara mig, eftersom att en viss person vid namn hanna ringde och väckte mig... hon ville fika, och så blev det också:) jag och pappa hämtade upp henne, och så begav vi oss till stan, för att möta anki och ta en fika. Vi satt på J&H i en timme kanske, sen gick vi på stan lite och kollade efter solglasögon, eftersom att både hanna och anki behövde nya.

Vi satte oss iallafall på torget sen, och det blev mjukglass! Hann sitta där i 10 minuter kanske, sedan blev det att sticka till körskolan och jag hade min första dubbel-lektion. Det gick jättebra faktiskt! Jag har bokat in en dubbel till, och sen vanlig, och Tina tror att jag kommer klara mig på det, så det känns hur skönt som helst!

Sen på kvällen umgicks jag med min storasyster som är hemma på besök. Vi kollade lite på film och snackade massa skit, och sen gick jag till Kossi och sov där:)

PUSS

seg som tusan med inlägg

det är sjukt vad seg jag är på att uppdatera min blogg... men det är ju toppenväder ute, så jag befinner mig hellre utomhus än framför datorn! men jag ska försöka att förbättra mig, jag lovar:)



Jag kan ju berätta lite om valborg. Det började hos Ika, med grillning och jättegod pastasallad! Vi satt ute i det "jättemysiga vädret" och hade det trevligt. Efter det begav vi oss till Hanna, som bodde en liten bit ifrån, så det var nice! Jag hade väl trevligt på den festen, iallafall de första tio minutrarna... Jag ska inte gå in på vad som hände sen, men det slutade med att jag fick ringa pappa redan innan klockan 11, så ni kan ju gissa själva hur kul jag hade sen på kvällen..

Dagen efter mådde jag inte alls bra, så mycket kan jag säga, men jag befann mig på Kallinge torg redan halv sju på morgonen! Det är grejer det... Jag mådde väldigt illa, men så fort vi började marschera så försvann det, vilket var hur bra som helst! Vi marscherade i en timme (till olsgården, som inte alls ligger långt från torget) och där spelade vi några låtar för de gamla som tyckte att vi var jättedukiga:)

Jag åkte hem, sov i en timme, och sedan var det dags att bege sig till Karlskrona för ännu en spelning. Det var asmkt folk. De skulle dock inte kolla på oss, utan gå i första maj-tåget, men vi kan ju låtsas att de var där för vår skull...

Ännu en spelning sen på dagen... I Ronneby, och i ösregn. Så vår uniform blev mycket snyggare än vad den brukar bara, då vi hade engångs-cape, (eller hur det stavas) som dessutom var jättefula.

puss på er

RSS 2.0