skola

just nu sitter jag i skolan och har europakunskap.. det är fruktansvärt tråkigt faktiskt. jag är inte så insatt i eu, som vi håller på med nu, så jag letar massa fakta.. hemtentan ska vara inne nästa vecka på onsdag, så jag måste börja i tid den här gången!
vi ska ha skridskor på gympan idag, och pappa har du slarvat bort dom.. jag ställde dom i hallen igår för att jag skulle hitta dom, och när jag vaknade imorse så var dom borta. jag ringde pappa, och han sa "jag kommer inte ihåg var jag ställde dom, du får leta där uppe". det orkar jag självklart inte, eller jag hinner inte heller för den delen, för jag har ganska tight om tid på morgonen.
nu på rasten ska vi spela bluffpoker förmodligen (jag vann två gånger igår!!:D) och efter det ska vi ha engelska och prata med utbytesstudenter.. jag är jättenervös inför det faktiskt! jag är inte bra på engelska, särskilt inte när det gäller att prata.. hoppas jag kommer i en grupp där många är jättebra på engelska, så jag slipper säga så mycket:)

nu ska jag återgå till europakunskapen.
skriver mer sen.
puss emma





image13

billie the vision and the dancers - ask for more

söndag

hela min kropp säger ifrån... jag vet inte hur mycket mer jag orkar. något jag heller inte vet är hur allting kommer sluta.. det återstå att se bara.

idag åker sara och ola hem, och dom kommer hit alldeles strax för att säga hejdå. jag hatar avsked... men man får tänka att vi snart ses igen.
bara för det kom dom nu, så jag ska gå ner och prata lite med dom.

jag skriver mer sen
puss emma

fredag

idag hade vi redovisning i aulan... under första repet verkade det inte så lovade, kan jag säga.. alla verkade jättenervösa och jag var så glad att jag slapp redovisa! jag är faktiskt besviken över att det bara kom två klasser, av alla ettor.. men "vi" gjorde en jättebra föreläsning, måste jag säga!
på svenskan hade vi något test, och jag hade inte övat någonting till det.. maggan sa att det inte skulle påverka betyget, så jag hoppas verkligen att hon håller sitt ord. efter det hade vi världens hål, och då satt vi och pluggade matte, eftersom vi hade matteprov sista timmen.. helt seriöst trodde jag att jag skulle lipa som ett jävla ollon mitt under provet. jag som trodde jag jag kunde... detta måste vara det matteprov som jag kommer få sämst betyg på:/ men nu får jag helt enkelt ta tummen ur röven och börja plugga lite så jag kan få skapliga betyg detta året också.

på kvällen begav vi oss till mia för att festa lite smått och umgås:) det var jättetrevligt! ett tag var det charader, jag började... becka kom på att jag skulle vara en galen gris som hoppade längdhopp. tro det eller ej, men efter ett tag kunde dom faktiskt lista ut vad jag föreställde! jag menar, jag kan ju inte ens förklara någonting så folk förstår när jag får prata, tänk då när jag måste vara tyst..

sarita+olito kom ikväll också:)

MATILDA "KLIMPEN" KJELLSSON

Juppjupp, Matilda är bäst i världen. Därför ska ni besöka hennes blogg, lämna gärna en kommentar..

matildaxposed.blogg.se   det är phett nice <3

image11


hanna roos

en lektion idag ja... spanska! det kändes som om provet gick bra, även om jag kom på några fel jag gjorde i efterhand.

i övrigt satt jag och spelade poker i flera timmar i skolan, och jag åkte inte ut först den här gången! jag blir bättre och bättre för varje dag, snart är jag bäst! (or not)
image9
jag skippade min flöjtlektion idag igen. jag "har feber". jag känner mig jättedum, men jag orkar verkligen inte för jag har världens sämsta tid. i vilket fall som helst så mötte hanna mig utanför skolan idag, och vi begav oss till jekyll&hide för att ta en fika! det var väldigt trevligt, för det var hundra år sedan vi sågs känns det som. jag behöver nytt puder, så vi skulle bege oss till lindex, men jag ville bara kolla lite i affärerna först, för det är ju rea. (senna har alltid nya kläder och man tappar alltid hakan för hon hittar alltid snygga och BILLIGA kläder på rean). och jag hittade faktiskt ett fynd på rean idag! en svart kjol, som jag tycker är jättefin:) hade dock inga pengar, men jag fick den till slut ändå:)

nu ska jag snart bege mig till TV-soffan och invänta ugly betty:)
puss

:D

jag har tyckt att alla som bryr sig om statistiken i bloggen är nollor ungefär... men nu har kollat min, och det visade sig att jag har "slagit" mitt besöksrekord med 95%! jag blev faktiskt lite glad och nu känner jag motivation till att skriva, det är kul!:)

har försökt plugga spanska, men det går bara inte.. det är så fruktansvärt tråkigt! jag har lärt mig alla mina glosor i ordning, och när pappa förhörde dom nyss kunde jag inte ens hälften.. jag som trott att jag kunde alla, kul:/ kommer förmodligen bli som vanligt, att jag läser 3 timmar i streck på kvällen, på morgonen går jag upp ca 2 timmar tidigare än vad jag borde, för att plugga lite till. jag får hyffsat resultat på provet, och dagen efter provet kan jag lika mycket som jag kunde dagen innan...image8

jag är fruktansvärt förvirrad också. jag vill att allt ska vara på ett sätt, precis som alltid. jag är inte konservativ när det gäller allt, men detta ska vara precis som det alltid ha varit. jag vill det, vad vill du?

du ska jag äta lite mat
puss

plugg x 1000

nu sitter jag i skolan.. jag har matte, och lyssnar på lektionsfilmer om hur man tolkar derivata. jag har prov på fredag. nu när jag lyssnat lite, så känner jag att jag förhoppningsvis kommer klara detta provet! däremot spanskaprovet som är imorgon... hela min dag kommer bestå av spanska spanska spanska. och jag blir sur på mig själv som alltid ska plugga kvällen innan. jag säger tänker alltid "detta är sista gången jag ska stressa innan ett prov. nästa gång ska jag plugga några dagar innan, så jag hinner med att göra annat också". men nej, när det väl blir prov så sitter jag likt förbaskat och läser flera timmar kvällen innan.. men what to do?

____________________________________________________________________________________________

image4


nu ska jag ägna mig mer åt matten.
jag skriver mer ikväll:)
puss emma 








and i'm lost without your love

jag har inte skrivit på år och dar känns det som, så jag ska försöka att bli lite mer aktiv med skrivandet..

i onsdags hade jag riktigt ont i halsen, och på torsdagsmorgonen kunde jag inte svälja och hela halsen var svullen och vit. jag har halsfluss med andra ord.. jag fick till läkaren så fort det dök upp, så nu mår jag precis som vanligt, gör lite ont när man gäspar bara. i vilket fall som helst så går jag på penicillin nu, och jag får inte träna någonting förrän halsen är fri från vita prickar. det gör iof inte mig någonting, med tanke på att jag ändå inte hade hunnit gå till gymmet eftersom det är plugg i stort sätt varje dag den här veckan:/

i fredags så träffade jag klimpen och ika. det var trevligt.:) vi spelade ett spel som jag tror heter "att slukas av vargen". man får ett ord, och så ska man förklara det så fort som möjlgit utan att ha med ordet i meningen. från och med nu ska ika kallas för irakien... haha!

Lördagskvällen började med bowling med caroline och dannie. självklart kommer jag sist. jag blev riktigt utklassad faktiskt, men det gör ingenting för jag tycker det är jätteroligt att bowla! efter det fick vi testa stepmania-spelet som finns i bowlinghallen, och jag har aldrig testat det innan. det var riktigt roligt och efter ca 50 minuter cyklade vi svettiga därifrån till kinarestaurangen för att äta lite:) jag var egentligen inte hungrig, men jag åt lite bara för att dannie skulle slippa äta själv. lotta kom sen och höll oss sällskap, jätteroligt för det var länge sedan vi sågs utanför skolan. vi gick hem till carro och spelade "rita&gissa", och även där förlorade jag och dannie som var i lag, men vi blev inte utklassade.

idag fyller min pappa år, grattis till honom! nej, det blev ingen tårta... däremot massa semlor, eftersom att pappa föredrar semlor framförtårta. ingenting slår en prinsesstårta, men en semla eller två tackar man inte nej till:)

nu ska jag sova

RSS 2.0